Моніторинг та аналіз стану атмосферного повітря з використанням інноваційної технології Smart Citizen Kit - Соченінова І. О.; Магась, Н. І.; Socheninova I. O.; Magas N. I. (My University, 2023)
Smart Citizen є важливим кроком у залученні населення до збору даних щодо забруднення повітря, а також відкриває нові можливості для наукових досліджень та екологічного моніторингу. Проаналізовано можливості використання Smart Citizen як інноваційного засобу для моніторингу та аналізу якості атмосферного повітря.
Monitoring and analysis of the state of atmospheric air using innovative technology
Соченінова, І. О. Моніторинг та аналіз стану атмосферного повітря з використанням інноваційної технології Smart Citizen Kit = Monitoring and analysis of the state of atmospheric air using innovative technology / І. О. Соченінова, Н. І. Магась // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 290–292.