Формування "soft skills" як одне з призначень гуманітарної складової освітніх програм технічних спеціальностей - Патлайчук О. В; Patlaichuk O. V. (My University, 2021)
Обґрунтована необхідність отримання сучасним інженером "м'яких навичок" ("soft skills") в процесі навчання в університеті. Розглянуто вплив гуманітарних дисциплін на цей процес. Позначені і конкретизовані основні "м'які навички", необхідні для роботи інженера.
Formation of soft skills as one of the purposes of the humanitarian component of educational programs of technical specialties
Патлайчук, О. В. Формування "soft skills" як одне з призначень гуманітарної складової освітніх програм технічних спеціальностей = Formation of soft skills as one of the purposes of the humanitarian component of educational programs of technical specialties / О. В. Патлайчук // Матеріали Х міжнар. наук.-техн. конф. "Суднова енергетика: стан та проблеми". – Миколаїв : Гельветика, 2021. – С. 324–326.
Keywords: soft skills; спілкування; інтелектуальна допитливість; відкритість до зворотного зв'язку; креативність.; soft skills; communication; intellectual curiosity; openness to feedback; creativity