Удосконалення управління логістичною діяльністю підприємства - Боровик, Ілля Олександрович (My University, 2021)
Кваліфікаційну магістерську роботу присвячено проблемі управління логістичною діяльністю підприємства в сучасних умовах господарювання. В роботі вивчено сутність поняття логістична діяльність. Досліджено основні інструменти та принципи управління логістичною діяльністю підприємства. Визначено фактори впливу на логістичну діяльність підприємства та методичні підходи до оцінки її ефективності. Проведено оцінку ефективності логістичної діяльності досліджуваного підприємства. Оцінено фінансово-економічний стан підприємства, розраховано показники ліквідності та прибутковості, визначено їх вплив на логістичну діяльність. За результатами здійсненого у магістерській роботі дослідження сформовано напрями удосконалення управління логістичною діяльністю досліджуваного підприємства. Розроблено пропозиції щодо оптимізації логістичних витрат підприємства, удосконалення процесу управління логістичними ризиками та впровадження WMS – системи управління складом. Це дозволить удосконалити структуру управління логістичною діяльністю та сформувати цифро орієнтовану логістичну систему підприємства
Боровик, І. О. Удосконалення управління логістичною діяльністю підприємства : магістерська робота ; спец. 051 ''Економіка'' / І. О. Боровик ; наук. кер. Н. Б. Мігай. – Первомайськ : ПФ НУК, 2021. – 86 с.
Keywords: логістика; логістична діяльність; логістичні витрати; логістичні ризики; логістична система; фактори логістичної діяльності; 051 ''Економіка''