Застосування функціональних проб для оцінки стану серцево-судинної системи - Богуш, В. Л.; Смірнова, І. М.; Раєвський, О. А.; Bogush, V. L.; Smirnova, I. M.; Raevskiy, O. A. (My University, 2012)
Функціональні проби широко використовуються для дослідження загальної фізичної працездатності і енергетичного потенціалу організму
Application of function of tests is for estimation of state cardiovascular system
Богуш, В. Л. Застосування функціональних проб для оцінки стану серцево-судинної системи / В. Л. Богуш, І. М. Смірнова, О. А. Раєвський // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 107–109.
Keywords: функціональні проби; фізичний стан; серцево-судинна система; functional tests; bodily condition; bodily condition