Розрахунок і проектування стабілізуючої системи оптимального керування електроприводом постійного струму - Блінцов, Володимир Степанович; Хлопенко, Микола Якович; Кінаш, Анатолій Тимофійович; Ходжи Монірі Мохамад Хоссейн (My University, 2003)
У даних методичних вказівках викладені додатки математичних методів теорії оптимального керування, зокрема до розрахунку стабілізуючої системи оптимального керування електроприводом постійного струму, виконаної за схемою ЕМП-Г-Д і призначеної для забезпечення роботи виконавчого механізму в тривалому повторно- короткочасному режимі.
Розрахунок проектування стабілізуючої системи оптимального керування електроприводом постійного струму : метод. вказівки / В. С. Блінцов, М. Я. Хлопенко, А. Т. Кінаш, Мохаммад Хоссейн Ходжи Монірі. - Миколаїв : УДМТУ, 2003. - 44 с. + ел. копія.
Keywords: стабілізуюча система; керування електроприводом; постійий струм; методичні вказівки; математичні методи; дипломне проектування