Розробка підсистеми Web-доступу інформаційної системи кінноспортивної школи - Кухаренко, Вікторія Сергіївна; Kukharenko, Viktoriia (My University, 2022)
У даній дипломній роботі розглядається завдання щодо набуття навичок у розробці й проектуванні інформаційних систем. Розробляється інформаційна система кінноспортивної школи «Альтаїр». Робота викладена на 87 сторінках, містить 4 розділи, 33 рисунків, 4 додатки та список використаної літератури з 16 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Кухаренко, В. С. Розробка підсистеми Web-доступу інформаційної системи кінноспортивної школи = Development of the Web-application subsystem of the information system of the equestrian school : бакалаврська робота ; спец. 126 "Інформаційні системи та технології " / В. С. Кухаренко ; наук. кер. Є. Ю. Беркунський . – Миколаїв : НУК, 2022. – 87 с.
Keywords: інформаційна система; АРМ тренера; АРМ оператора; рекламний сайт; СУБД; 126 "Інформаційні системи та технології "; information system; trainer’s workstation; advertising site; DBMS