Методичні вказівки з вивчення дисципліни «Державне та регіональне управління» для спеціальності 073 «Менеджмент» - Іртищева Інна Олександрівна; Фатєєв Микола Володимирович; Тубальцева Наталя Пилипівна (My University, 2021)
Методичні вказівки призначені для проведення практичних занять з курсу «Комунальне господарство та енергетика населених місць» студентами спеціальності «Теплоенергетика». На практичних заняттях обговорюється матеріал, викладений на лекціях, проводиться тренінг із засвоєння основних понять про структуру комунального господарства. Призначено для студентів вузів.
Іртищева, І. О. Методичні вказівки з вивчення дисципліни «Державне та регіональне управління» для спеціальності 073 «Менеджмент» / І. О. Іртищева, М. В. Фатєєв, Н. П. Тубальцева. – Миколаїв : НУК, 2021. – 28 с.
Keywords: державне та регіональне управління