Розроблення інформаційної системи інтернет-магазину страв японської кухні - Лебеденко Станіслав Сергійович (My University, 2025)
В даній кваліфікаційній роботі представлена розробка інформаційної системи для інтернет-магазину страв японської кухні «MykoSushi». У першому розділі проведено аналіз предметної області з метою краще зрозуміти те, що з себе представляє інтернет-магазин та сформувати представлення принципів роботи майбутньої інформаційної системи. Був проведений аналіз готових рішень, який допоміг розібратися в перевагах та недоліках вже створених платформ для замовлення їжі онлайн. Це також допомогло зрозуміти, що саме потрібно реалізувати і які функції важливіше. Також були сформульовані основні проблеми з якими можуть стикнутися клієнти, сформовані вимоги і складено технічне завдання. У другому розділі вся увага приділена створенню проєктних рішень, які включають в себе інформаційне, програмне й технічне забезпечення інформаційної системи. У третьому розділі описано як було сотворено інформаційну систему та підготовлено основну документацію, необхідну для впровадження та подальшу її експлуатацію. У четвертому розділі описані питання з охорони праці які виникають під час роботи з комп’ютером та програмним забезпеченням, а також заходам, що допомагають зробити умови праці безпечними й зручними. Кваліфікаційна робота виконана на 106 сторінках машинописного тексту, який містить 25 рисунків, 16 таблиць, 2 додатки, список використаних джерел з 21 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Лебеденко, С. С. Розроблення інформаційної системи інтернет-магазину страв японської кухні : бакалаврська робота ; спец. 122 " Комп'ютерні науки " / С. С. Лебеденко ; наук. кер. О. С. Бобровський. – Миколаїв : НУК, 2025. – 104 с.
Keywords: інформаційна система; інтернет-магазин; японська кухня; веб-розробка; технічна документація; 122 " Комп'ютерні науки "; information system; online store; Japanese cuisine; web development; technical documentation