Лабораторні роботи з курсів "Контроль якості виробів із композиційних матеріалів", "Діагностика та дефектоскопія" - Соломонюк, Н. С.; Копійка, С. В. (My University, 2022)
Вміщено методичні вказівки до лабораторних робіт з курсів «Контроль якості виробів із композиційних матеріалів», «Діагностика та дефектоскопія», методики визначення різних дефектів структури в матеріалах та матеріали для вивчення технічно-апаратного оформлення дефектоскопії. Призначено для студентів спеціальності «Проєктування та виробництво конструкцій із композиційних матеріалів» та інших матеріалознавчих спеціальностей. Можуть бути використані також аспірантами й магістрантами матеріалознавчих, кораблебудівних та машинобудівних спеціальностей вищих навчальних закладів під час виконання дослідницьких робіт.
Соломонюк, Н. С. Лабораторні роботи з курсів "Контроль якості виробів із композиційних матеріалів", "Діагностика та дефектоскопія" : метод. вказівки / Н. С. Соломонюк, С. В. Копійка. – Миколаїв : НУК, 2022. – 56 с.