Методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для студентів спеціальності 7.050104 "Фінанси" - Воробйова, Ірина Аркадіївна; Селікова, Тетяна Василівна (My University, 2007)
Наведено мета і задачі практики, зміст роботи переддипломної практики, вимоги до виконання завдань практики, оформлення та захист звіту з практики. Вказівки призначені для забезпечення навчального процесу студентів спеціальності 7.050104 "Фінанси" на стадії їхньої підготовки як майбутніх спеціалістів, орієнтації студентів на вдосконалення теоретичних і практичних навичок у процесі вирішення конкретних організаційно-економічних та фінансових задач, а також можуть бути корисними для викладачів вищих навчальних закладів, які викладають економічні та фінансові дисципліни.
Воробйова, І. А. Методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для студентів спеціальності 7.050104 "Фінанси" / І. А. Воробйова, Т. В. Селікова. - Миколаїв : НУК, 2007. - 20 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; фінанси; переддипломна практика; фінансово-економічні задачі; фінансова служба підприємства