Психологічна підготовка висококваліфікованого спортсмена - Єрофєєнко А. Д.; Деркач В. М.; Yerofieienko A. D.; Derkac V. M. (My University, 2024)
У статті розкрито важливість ролі психологічної підготовки висококваліфікованих спортсменів.
Єрофєєнко, А. Д. Психологічна підготовка висококваліфікованого спортсмена / А. Д. Єрофєєнко, В. М. Деркач // Матеріали VІI всеукр. студент. наук.-практ. конф. "Актуальні проблеми соціально-гуманітарних наук: перспективи та виклики". – Миколаїв : НУК, 2024. – С. 636–641.
Keywords: психологічна підготовка; спортивна діяльність; аутогенне тренування; тривожність; ідеомоторне тренування; психологічні якості; індивідуально - типологічні особливості