Видання XVIII – середини ХХ століть із фонду Наукової бібліотеки МНУ імені В.О. Сухомлинського. Педагогіка - Укладач Горбачова С.С.; Укладач Шевчук Л.В. (МНУ імені В.О. Сухомлинського, 2014)
У науково-допоміжному бібліографічному покажчику представлені книги з педагогічних наук та методики викладання предметів у загальноосвітній школі, що були видані у період з 1865 по 1952 роки, та які знаходяться у Фонді видань XVIII – середини XX століть Наукової бібліотеки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Видання в покажчику розміщені відповідно до «Таблиц Библиотечно-библиографической классификации для областных библиотек» видання 1983 року. Покажчик може зацікавити викладачів, аспірантів, студентів університету та усіх, хто цікавиться педагогікою і історією народної освіти.
Видання XVIII – середини ХХ століть із фонду Наукової бібліотеки МНУ імені В.О. Сухомлинського. Педагогіка : науково-допоміжний бібліографічний покажчик / уклад. Л. Шевчук, С. Горбачова. – Миколаїв, 2014. – 28 с.
Keywords: Бібліографічний покажчик; Педагогіка; Видання XVIII – середини ХХ століть