Исследование статических характеристик резонансного преобразователя методом комбинирования составляющих тока контура - Павлов, Г. В.; Обрубов, А. В.; Никитина, Е. В.; Pavlov, Hennadii V.; Obrubov, Andrii V.; Nikitina, Olena V. (My University, 2014)
Наведено метод розрахунку стаціонарного струму та статичних характеристик резонансного перетворювача, який дозволяє отримати ряд характеристик для різних алгоритмів комутації вентилів та способів регулювання потужності без суттєвої перебудови розрахункових формул.
Павлов, Г. В. Исследование статических характеристик резонансного преобразователя методом комбинирования составляющих тока контура = Research of static characteristics of resonant converter by combining the current circuit components / Г. В. Павлов, А. В. Обрубов, Е. В. Никитина // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – № 3 (453). – С. 47–56.
Keywords: switching algorithm; resonant converter; resonant circuit; static characteristics; stationary mode; алгоритм коммутации; резонансный преобразователь; резонансный контур; статические характеристики; стационарный режим; алгоритм комутації; резонансний перетворювач; резонансний контур; статичні характеристики; стаціонарний режим