Управління логістичною діяльністю торговельного підприємства на прикладі ТОВ "СВАНТОВІТ" - Герасімов Микола Олександрович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота на здобуття на здобуття ступеня вищої освіти «бакалавр» з менеджменту. Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова Міністерства освіти і науки України, Миколаїв, 2025 р. Логістика має велике значення на підприємстві, яке пропонує прямий продаж. Для створення ефективної системи управління логістичною системою підприємства необхідне створення відповідної інфраструктури, вирішення ряду організаційних, правових і технологічних питань, пов'язаних з процесами взаємодії суб'єктів логістичної мережі, в тому числі компаній-партнерів. Метою роботи є розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління логістичною діяльністю підприємства. Об’єктом дослідження є логістична діяльність торговельного підприємства. Предметом дослідження є сукупність теоретичних та науковометодологічних положень стосовно управління логістичною діяльність підприємства В роботі розкрито сутність логістичної діяльності підприємства, розроблені напрямки оптимізації логістичної системи торговельного підприємства.
Герасімов, М. О. Управління логістичною діяльністю торговельного підприємства на прикладі ТОВ "СВАНТОВІТ" : бакалаврська робота ; спец. 073 ''Менеджмент'' / М. О. Герасімов ; наук. кер. Н. П. Тубальцева. – Миколаїв : НУК, 2025. – 82 с.
Keywords: логістична діяльність; логістична система; торговельне підприємство; матеріальний потік; інформаційні технології; збут; 073 ''Менеджмент''; logistics activity; logistics system; trading enterprise; material flow; information technologies; sales