Компетентності бібліотечного фахівця нового покоління у контексті розвитку маркетингових комунікацій - Костирко, Т. М. (My University, 2017)
У статті викладені підсумки комплексного міжвузівського дослідження, яке було проведено серед 100 бібліотечних фахівців 6 провідних ВНЗ м. Миколаєва. Його результати дозволили створити узагальнюючий перелік компетентностей, притаманних бібліотечному фахівцю цифрової епохи.
Competences of the Library Specialist of new Generation in the context of marketing communications development
Костирко, Т. М. Компетентності бібліотечного фахівця нового покоління у контексті розвитку маркетингових комунікацій / Т. М. Костирко // Вісн. ОНУ. – Одеса, 2017. – Т. 22, вип. 2. – С. 305–315.
Keywords: компетентність; дослідження; бібліотека вишу; анкетування