Корпоративна культура – важливий фактор конкурентоспроможності організації - Іртищева, І. О.; Irtyshcheva, Inna O. (My University, 2015)
Проведено комплексне дослідження сутності, факторів, чинників, інструментів впливу корпоративної культури на рівень конкурентоспроможності організації. Доведено, що співробітники компанії з високою корпоративною культурою працюють із повною самовіддачею і високою продуктивністю, що робить компанію конкурентоспроможною.
Іртищева, І. О. Корпоративна культура – важливий фактор конкурентоспроможності організації / І. О. Іртищева // Зб. наук. пр. НУК. – Миколаїв : НУК, 2015. – №. 1(457). – С. 69–74.
Keywords: менеджмент; корпоративна культура; організація; організаційна культура; етичний кодекс; management; corporate culture; organization; organizational culture; ethics code; менеджмент; корпоративная культура; организация; организационная культура; этический кодекс