Комплектні електроприводи. Ч. 3. Сервоелектроприводи - Білюк, І. С.; Шарейко, Д. Ю.; Фоменко, А. М.; Савченко, О. В. (My University, 2018)
Розглянуто сервоелектроприводи та сполучення комплектних електроприводів із верстатом з ЧПК. Наведено розрахунки синхронного комплектного сервоелектропривода у складі газозварювального робота, п'єзосервоелектропривода у складі маніпулятора, широтно-імпульсного регулювання асинхронним електроприводом та чисельний експеримент і з налагодження комплектних електроприводів постійного та змінного струмів у складі верстатів з ЧПК. Призначено для студентів зі спеціальності 141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка".
Комплектні електроприводи. Ч. 3. Сервоелектроприводи [Електронний ресурс] : навч. посібник : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM. У 3 ч. Ч. 3 Ч. 3. Сервоелектроприводи / І. С. Білюк, Д. Ю. Шарейко, А. М. Фоменко, О. В. Савченко. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2018. – Назва з етикетки диска.
Keywords: сервоелектропривод; комплектний електропривод; верстат з ЧПК; п'єзосервоелектропривод; маніпулятор; широтно-імпульсного регулювання