Теоретичне обгрунтування проблеми здорового способу життя викладачів кафедри військової підготовки - Лелека Віталій Миколайович (РВВ "Вежа" Волинського національного університету імені Лесі Українки, 2008)
У статті викладено теоретичне обгрунтування проблеми здорового способу життя викладачів кафедр військової підготовки. Визначено поняття "здоров'я" та "здоровий спосіб життя" і показано їхній вплив на професійну діяльність викладачів кафдер військової підготовки
Теоретичне обгрунтування проблеми здорового способу життя викладачів кафедри військової підоготовки / В.М.Лелека // Збірник наукових праць Волинського національного університету імені Лесі Українки. - 2008. - Т.1. - С. 73-76.
Keywords: Здоровий спосіб