Динаміка електроприводу постійного струму - Шарейко Д. Ю.; Боровський С. С.; Лотоцька Н. О.; Shareiko D. Yu.; Borovsky S. S.; Lototska N. O. (My University, 2023)
Розглянуто вплив регуляторів на динаміку керування двигуном постійного струму (ДПС) незалежного збудження у підпорядкованої системі керування. Наведено вплив регуляторів на показники якості та діапазон керування у динаміці. Чисельний експеримент здійснюється у середовищі Simulink. Всі розрахунки проведені на підставі схем та коефіцієнтів. Результати розрахунків представлені у виді графіків.
Dynamics of the direct current electric drive
Шарейко, Д. Ю. Динаміка електроприводу постійного струму = Dynamics of the direct current electric drive / Д. Ю. Шарейко, С. С. Боровський, Н. О. Лотоцька // Матеріали ХIV міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : НУК, 2023. – С. 357–360.