Врахування економічних факторів при оцінюванні поздовжньої міцності корпусу судна - Щедролосєв, О. В.; Коновалова, Г. В.; Бондарчук О. В.; Shchedrolosiev, O. V.; Konovalova H. V.; Bondarchuk O. V. (My University, 2022)
В даний час відсутній комплексний підхід до оптимізації конструкцій корпусу судна, який поєднує у собі три описаних вище видів оптимізації та який дозволить із використанням сучасних алгоритмів пошук оптимальних рішень, котрі неможливо знайти традиційними методами. Мета дослідження – розроблення та апробація методу розрахунку економічних показників при нормуванні поздовжньої міцності корпусу судна із використанням комплексного підходу оптимізації топології, розмірів та форми. В той же час запропонований апарат повинен бути максимально простим для користувача максимально незалежно від його рівня попередньої підготовки.
The Economic Factors Accounting For Evaluating Of Ship Hull Longitudinal Strength
Щедролосєв, О. В. Врахування економічних факторів при оцінюванні поздовжньої міцності корпусу судна = The Economic Factors Accounting For Evaluating Of Ship Hull Longitudinal Strength / О. В. Щедролосєв, Г. В. Коновалова, О. В. Бондарчук // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 83–89.