Електрика - Шенкевич, Володимир Миколайович; Сипко, Володимир Павлович; Титюченко, Лідія Іванівна (My University, 2006)
Наведено задачі з електрики, призначені для індивідуальної роботи студентів всіх факультетів протягом вивчення загального курсу фізики.
Електрика : зб. задач для індивід. роботи з курсу фізики / В. М. Шенкевич, В. П. Сипко, Л. І. Титюченко ; за ред. О. О. Мочалова, В. М. Шенкевича. - Миколаїв : НУК, 2006. - 48 с. + ел. копія.
Keywords: електрика; електростатика; конденсатори; електричне поле; закони постійного струму