До питання імплементації Конвенції МОП 2006 РОКУ про працю у морському судноплавстві в Україні - Дмитриченко, І. В.; Сандюк, Г. О.; Dmytrychenko, I. V.; Sandyuk, A. A. (My University, 2012)
Проаналізовані деякі можливі наслідки набуття чинності Конвенції МОП 2006 року про працю у морському судноплавстві та визначені основні напрямки щодо підготовки до ратифікації та імплементації її положень Україною
Towards implementation Maritime Labor Convention 2006 in Ukraine
Дмитриченко, І. В. До питання імплементації Конвенції МОП 2006 РОКУ про працю у морському судноплавстві в Україні / І. В. Дмитриченко, Г. О. Сандюк // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 47–50.
Keywords: ратифікація; Конвенція МОП 2006 року про працю у морському судноплавстві; ratification; Maritime Labor Convention 2006