Розробка вебзастосунку для планування робочого часу «TaskBalance» - Юріков Д. А. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота спрямована на розв’язання практичної задачі інженерії програмного забезпечення, що характеризується комплексністю та невизначеністю умов, яка виникає через потребу ефективного управління робочим часом в умовах сучасного інформаційного середовища. У кваліфікаційній роботі представлені аналіз практичної задачі інженерії програмного забезпечення до вебзастосунку для планування робочого часу «TaskBalance», аналіз існуючих рішень та постановка задачі на розробку програмного забезпечення. Розроблено ескізний, технічний та робочий проекти вебзастосунку, представлено результати розробки та розділ про охорону праці. Кваліфікаційна робота викладена на 97 сторінках друкованого тексту, містить 21 рисунок, 32 таблиці, список використаних джерел із 15 найменувань та 5 додатків.
Юріков, Д. А. Розробка вебзастосунку для планування робочого часу «TaskBalance» : бакалаврська робота ; спец. 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Д. А. Юріков ; наук. кер. Л. М. Макарова. – Миколаїв : НУК, 2025. – 98 с.
Keywords: тайм-менеджмент; управління завданнями; розробка програмного забезпечення; вебзастосунок; трирівнева архітектура; модель mvc; 121 "Інженерія програмного забезпечення"; javascript; react; mongodb