Методичні вказівки до практичних робіт з курсу "Електричні машини". Ч. 1. Електричні машини постійного струму і трансформатори - Ставинський, Ростислав Андрійович (My University, 2007)
Методичні вказівки відповідають навчальній програмі курсу "Електричні машини" та наступним розділам: "Машини постійного струму", "Трансформатори", "Асинхронні машини", "Синхронні машини". Кожен розділ вказівок містить стислі теоретичні відомості; приклади розв'язання типових задач, які роз'яснюють ті або інші властивості електричних машин і трансформаторів; завдання для самостійної та кон трольної роботи. Призначені для студентів бакалаврату "Електромеханіка" ІАЕ НУК денної та заочної форм навчання.
Ставинський, Р. А. Методичні вказівки до практичних робіт з курсу "Електричні машини". Ч. 1. Електричні машини постійного струму і трансформатори / Р. А. Ставинський. - Миколаїв : НУК, 2007. - 32 с. + ел. копія.
Keywords: електричні машини; трансформатори; суднові електроенергетичні системи; асинхронні машини; синхронні машини