Плазмове напилення з алгоритмами функціонування які змінюються - Лебедєв, В. О.; Лой С. А.; Lebedev V. A.; Loi S. A. (My University, 2022)
Розглянуто причини коливань потужності (струму) при плазмовому напилюванні, які мають некерований характер та негативно впливають на якість покриттів. Показано основні шляхи зниження впливу коливань на результати напилювання. Запропоновано варіанти застосування керованих імпульсних впливів для керування якістю покриттів.
Plasma Spraying With Variable Functioning Algorithms Components And Systems Of Installations
Лебедєв, В. О. Плазмове напилення з алгоритмами функціонування які змінюються = Plasma Spraying With Variable Functioning Algorithms Components And Systems Of Installations / В. О. Лебедєв, С. А. Лой // Матеріали ХIII міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2022. – С. 129–132.