Основи нарисної геометрії та перспективних зображень - Бідніченко, О. Г.; Слободян, С. О. (My University, 2017)
Підручник містить теоретичні положення з усіх розділів курсу нарисної геометрії: ортогональні та аксонометричні проекції, тіні та перспективи. Наведено основи побудови комплексних креслень геометричних об'єктів: точок, прямих і кривих ліній, площин та поверхонь. Розкрито основні теоретичні положення та практичні методи побудови перспективних зображень, аксонометричних проекцій і тіней. Призначено для студентів вищих технічних навчальних закладів денної і заочної форм навчання спеціальності "Дизайн" та всіх технічних спеціальностей.
Бідніченко, О. Г. Основи нарисної геометрії та перспективних зображень [Електронний ресурс] : навч. посібник : електрон. вид. комбін. використання на DVD-ROM / О. Г. Бідніченко, С. О. Слободян. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2017. – 3 електрон. опт. диски (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.