Розроблення інформаційної системи магазину музичних інструментів "MuzSvit" - Новожилов Олександр Дмитрович (My University, 2025)
Дана кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної системи (ІС) магазину музичних інструментів "MuzSvit". Основною метою є створення ефективної та зручної системи управління контентом, замовленнями, клієнтськими запитами та іншими адміністративними функціями магазину. У ході розробки проведено аналіз вимог до системи, визначено ключові функціональні можливості, такі як управління каталогом товарів, обробка замовлень, управління користувачами та ведення аналітики. Результатом роботи є інформаційна система, яка дозволяє зменшити навантаження на персонал, покращити обслуговування клієнтів та підвищити ефективність бізнес-процесів. Основна частина включає 53 сторінки друкованого тексту, 12 рисунків, 10 таблиць, 2 додатки, перелік використаних джерел містить 20 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Новожилов, О. Д. Розроблення інформаційної системи магазину музичних інструментів "MuzSvit" : бакалаврська робота ; спец. 122 ''Комп’ютерні науки'' / О. Д. Новожилов ; наук. кер. Н. М. Беркунська. – Миколаїв : НУК, 2025. – 69 с.
Keywords: інформаційна система; інтернет-магазин; веб-інтерфейс; клієнт-серверна архітектура; Node.js; React.js; MySQL; 122 ''Комп’ютерні науки''; information system; online store; web interface; client-server architecture; Node.js; React.js; MySQL