Рисунок як невід’ємна частина діяльності людства - Макушина, І. В.; Makushina, I. V. (My University, 2012)
Стаття присвячена рисунку як результату художньої діяльності, його значенню в розвитку форм культурного існування людини
Figure as an integral part of humanity
Макушина, І. В. Рисунок як невід’ємна частина діяльності людства / І. В. Макушина // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2012. – Вип. 5. – С. 95–97.
Keywords: мистецтво; рисунок; духовні цінності; художній образ; канони зображення; правила перспективи; ортогональна проекція; виразність образа; композиційна побудова; drawing; spiritual values; artistic image; canon of drawing; the rights of perspective; orthogonal projection; expressiveness of the image; compositional structure