Підбір текстів при навчанні читанню - Бєлоусова, С. М.; Belousova, S. M. (My University, 2010)
Проаналізовані вимоги до підбору текстів при навчанні читанню. Розглянута тематика та зміст текстів. Наведений текст для вивчення читання за фахом "Правознавство"
Бєлоусова, С. М. Підбір текстів при навчанні читанню / // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2010. – Вип. 3. – С. 113–114.
Keywords: англійська мова; правознавство; тематика та зміст текстів; English; law; texts for reading