Pedagogical aspects of teaching english for professional purposes - Smuhliakova, M. K.; Ponomarenko N. M.; Смуглякова, М. К.; Пономаренко, Н. М. (My University, 2020)
Стаття присвячена актуальній темі викладання англійської мови для професійних цілей. ESP визначає аналіз потреб, яких мовних навичок найбільш потребують студенти, навчальний план розроблюється відповідним чином. Найголовніша аспект полягає в цілях у вивченні англійської мови для того, щоб спілкуватися з наявністю професійних навичок та виконують певні функції, пов'язані з роботою.
Педагогічні аспекти викладання англійської мови для професійних цілей
Smuhliakova, M. K. Pedagogical aspects of teaching english for professional purposes = Педагогічні аспекти викладання англійської мови для професійних цілей / M. K. Smuhliakova, N. M. Ponomarenko // Conf. Proceedings "International scientific integration ‘2020". Ser. Sworld-Us conference proceedings. – Seattle ; Washington, 2020. – No 4. – P. 533–536.