Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізика 2» з використанням інтерактивних симуляцій - Літвінова Марина Борисівна; Штанько Олександр Дмитрович (My University, 2026)
Методичні вказівки є електронним виданням, що містить інтерактивні посилання на онлайн-симуляції для виконання віртуальних лабораторних робіт з розділів фізики «Електрика» і «Магнетизм» з використанням безкоштовних інтернет-ресурсів. Вказівки містять інформацію про завдання лабораторних досліджень, докладні інструкції з їх виконання на основі інтерактивних симуляцій та вимоги до вмісту звітів. Призначено для здобувачів усіх спеціальностей, навчальні плани яких передбачають вивчення курсу «Фізика 2», Херсонського навчально-наукового інституту НУК. Можуть бути корисні здобувачам інших закладів вищої освіти.
Літвінова, М. Б. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізика 2» з використанням інтерактивних симуляцій / М. Б. Літвінова, О. Д. Штанько. – Миколаїв : НУК, 2026. – 48 с.
Keywords: курс «Фізика 2»