Формування психологічної готовності майбутніх психологів до роботи із військовослужбовцями з інвалідизацією (ПТСР) - Чикінін В. В.; Chikinin V. V. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні засади та практичні аспекти формування психологічної готовності майбутніх психологів до роботи із військовослужбовцями з інвалідизацією (ПТСР). Здійснено аналіз вітчизняного та зарубіжного досвіду надання психологічної допомоги в умовах бойових травм. Проведено емпіричне дослідження рівня сформованості психологічної готовності у студентів-психологів, розроблено та апробовано корекційно-розвивальну програму. Для оцінки ефективності використано кількісні методи аналізу результатів анкетування.
Formation of psychological readiness of future psychologists to work with military personnel with disabilities (PTSD)
Чикінін, В. В. Формування психологічної готовності майбутніх психологів до роботи із військовослужбовцями з інвалідизацією (ПТСР) = Formation of psychological readiness of future psychologists to work with military personnel with disabilities (PTSD) : бакалаврська робота ; спец. 053 ''Психологія'' / В. В. Чикінін ; наук. кер. І. С. Литвиненко. – Миколаїв : НУК, 2025. – 99 с.
Keywords: психологічна готовність; ПТСР; військовослужбовці; психологічна допомога; майбутній психолог; 053 ''Психологія''; psychological readiness; PTSD; military personnel; psychological assistance; future psychologist