Особливості створення автономних ненаселених підводних апаратів для підприємств морської галузі України - Блінцов, В. С.; Блінцов, С. В.; Красних, О. В. (My University, 2012)
Створення новітніх технічних засобів дослідження і освоєння океану неможливе без створення і впровадження у морську практику автономних ненаселених підводних апаратів (АНПА, в англомовній літературі – AUV).
Блінцов, В. С., Блінцов, С. В., Красних О. В. Особливості створення автономних ненаселених підводних апаратів для підприємств морської галузі України / В. С. Блінцов, С. В. Блінцов, О. В. Красних // Матеріали Всеукр. наук.-техн. конф. з міжнар. участю "Підводна техніка і технологія". – Миколаїв : НУК, 2012.
Keywords: підводні апарати; морська галузь України; створення новітніх технічних засобів дослідження; освоєння океану; автономні ненаселені підводні апарати