Розробка автоматизованої інформаційної системи управління проектами ІТ-компанії - Михалко, М. І. (My University, 2020)
Темою роботи є розробка автоматизованої інформаційної системи управління проектами ІТ-компанії. Система спрямована на підвищення ефективності діяльності компанії в частині управління проектами. В роботі виконано аналіз діяльності об’єкта та його організаційної структури, визначені недоліки системи управління проектами компанії, сформовані вимоги до автоматизованої інформаційної системи управління проектами та проведено аналіз існуючих рішень. На основі вимог до інформаційної системи розроблено концепцію та проектні рішення автоматизованої інформаційної системи. Розробка проектних рішень складається з загальносистемних рішень, рішень з інформаційного, програмного та технічного забезпечення. В результаті розробки було створено автоматизовану інформаційну систему управління проектами ІТ-компанії, що має веб-інтерфейс. Програмне забезпечення системи виконане мовами програмування PHP та JS з використанням бібліотек: Laravel Framework 6.2, Laravel jwt-auth, Axios, Vue.js, Vuex, Vue-resources, Vue-router. Робота викладена на 111 сторінках друкованого тексту, містить 21 рисунок, 3 таблиці та список використаної літератури з 27 найменувань.
Михалко, М. І. Розробка автоматизованої інформаційної системи управління проектами ІТ-компанії = Development of an automated information system for project management of an IT company : бакалаврська робота ; спец. 122 “Комп’ютерні науки“ / М. І. Михалко ; наук. кер. А. Ю. Гайда. – Миколаїв : НУК, 2020. – 111 с.
Keywords: 122 “Комп’ютерні науки“