Дослідження грошових потоків підприємства - Шиян С. А. (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні та практичні питання оцінки грошових потоків підприємства. Проведено аналіз фінансового стану та грошових потоків ПрАТ «Миколаївська ТЕЦ» в 2021–2023 рр. Надані шляхи покращення фінансового стану і вдосконалення управління його грошовими потоками.
Шиян, С. А. Дослідження грошових потоків підприємства : бакалаврська робота ; спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / С. А. Шиян ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2024. – 82 с.
Keywords: грошові потоки підприємства; фінансова стійкість; платоспроможність підприємства; 072 "Фінанси; банківська справа та страхування"; cash flows of the enterprise; financial stability; solvency of the enterprise