Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи "Комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки та адміністративно територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях" - Михайлюк, Валерій Олександрович; Ізотов, Валерій Ізмайлович; Мармазинський, Олег Анатолійович (My University, 2010)
Методичні вказівки є організаційно-методичним документом, що визначає порядок та методику виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи студентів за темою "Комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки та адміністративно територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях". Розрахунково-графічна робота є завершальним етапом вивчення дисципліни "Цивільна оборона" та підґрунтям для розробки питань розділу дипломного проекту (роботи) з питань безпеки життєдіяльності (БЖД) та цивільної оборони (ЦО). Методичні вказівки створені відповідно до програми підготовки студентів вищих навчальних закладів (ВНЗ) за курсом "Цивільна оборона".
Михайлюк, В. О. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної (курсової) роботи "Комплексна оцінка стійкості об'єктів економіки та адміністративно-територіальних одиниць у надзвичайних ситуаціях" [Електронний ресурс] / В. О. Михайлюк, В. І. Ізотов, О. А. Мармазинський ; НУК ім. адмірала Макарова. – Електрон. дані. – Миколаїв : НУК, 2010. – 1 електрон. опт. диск (DVD-ROM). – Назва з етикетки диска.
Keywords: розрахунково-графічні роботи; комплексна оцінка стійкості об’єктів економіки; комплексна оцінка стійкості адміністративно територіальних одиниць; надзвичайні ситуації; безпека життєдіяльності; цивільна оборона