Дослідження моделей процесів управління кредитного відділу банку та розробка інформаційної системи - Бабенко, Я. А. (My University, 2021)
Предметом роботи є розробка проекту інформаційної системи управління ''Кредитний відділ банку''. Система розроблена для підвищення ефективності робота співробітників кредитного відділу. Аналіз об'єктів та їх організаційної діяльності, структура для виявлення недоліків у системі управління кредитним відділом, вимоги до формування проекту інформаційної системи управління кредитною інформацією, аналіз підрозділів та існуючих рішень здійснюється в роботі. В міру необхідності розроблено концепцію та програмні рішення для розробки інформаційних систем. Розроблені програмні рішення включають загальносистемні рішення, рішення з інформації, програмне та апаратне забезпечення. Робота викладена на 59 сторінках надрукованого тексту, містить 20 рисунків та список використаної літератури з 20 найменувань.
Бабенко, Я. А. Дослідження моделей процесів управління кредитного відділу банку та розробка інформаційної системи : магістерська робота ; спец. 126 ''Інформаційні системи і технології'' / Я. А. Бабенко ; наук. кер. О. В. Гайдаєнко. – Миколаїв : НУК, 2021. – 59 с.
Keywords: 126 ''Інформаційні системи і технології''