Аналіз проведення І-го етапу Всеукраїнської Олімпіади студентами НУК з безпеки життєдіяльності за 2003-2013 р. - Суковіцин, А. М. (My University, 2013)
Розглядаються результати проведення олімпіади, які дозволяють оцінити підходи підготовки студентів до безпечного існування та проблем управління безпекою.
Суковіцин, А. М. Аналіз проведення І-го етапу Всеукраїнської Олімпіади студентами НУК з безпеки життєдіяльності за 2003-2013 р. / А. М. Суковіцин // Матеріали Всеукр. наук.-метод. конф. "Культура безпеки – запорука сталого розвитку суспільства" (БЖДС – 2013). – Миколаїв : НУК, 2013.
Keywords: студентська олімпіада; форми навчальної роботи; безпека життєдіяльності; підготовка студентів; показники знань