Розрахунок головного суднового двигуна 8ДКРН 70/325,6 (MAN B&W G70ME-C9.5) - Головчіц Д. Л. (My University, 2024)
В кваліфікаційній роботі наведені результати розрахунку суднового двигуна внутрішнього згоряння, потужністю 29120 кВт та 83 хв-1. В якості базового був обраний двигун MAN B&W G70ME-C9.5. В роботі виконані розрахунки робочого циклу двигуна, динамічних навантажень, а також спроектований насос системи охолодження. Розраховані основні системи двигуна та їх елементи. Наведені заходи щодо забезпечення охорони праці. Кваліфікаційна робота виконана українською мовою на 66 сторінках розрахунково-пояснювальної записки. Використано 10 джерел. Графічна частина представлена на 3 кресленнях формату А1 та 2 кресленнях формату А2.
Головчіц, Д. Л. Розрахунок головного суднового двигуна 8ДКРН 70/325,6 (MAN B&W G70ME-C9.5) : бакалаврська робота ; спец. 142 ''Енергетичне машинобудування'' / Д. Л. Головчіц ; наук. кер. Б. Г. Тимошевський. – Миколаїв : НУК, 2024. – 61 с.
Keywords: судновий двигун; важке паливо; насос; система охолодження; marine engine; heavy fuel; pump; cooling system