Політична безпека як наукова і практична проблема - Кравчук, О. Ю. (My University, 2016)
Розглядаються підходи розуміння поняття «безпека», «політична безпека» українських і зарубіжних вчених, а також генезис цього явища. Описаний ряд принципів забезпечення політичної безпеки України. Сформульовані основні завдання і цілі забезпечення політичної безпеки держави.
Кравчук, О. Ю. Політична безпека як наукова і практична проблема / О. Ю. Кравчук // International Scientific Journal. – 2016. – № 6, т. 3. – С. 82–84.
Keywords: політична безпека; безпека; категорія; процес; принцип; political safety; safety; category; process; principle