Наукометричний аналіз дисертаційного фонду Наукової бібліотеки НУК - Костирко, Т. М. (My University, 2014)
В доповіді розглядається досвід з наукометричного аналізу дисертаційного фонду Наукової бібліотеки НУК. Описується значимість висновків науково-метричного аналізу для подальшого стимулювання наукової діяльності вишу.
Костирко, Т. М. Наукометричний аналіз дисертаційного фонду Наукової бібліотеки НУК / Т. М. Костирко // Матеріали наук.-практ. конф. "Бібліотеки та інформаційні ресурси у сучасному світі науки, освіти та культури". – Севастополь : Купол, 2013. – С. 34–41.
Keywords: наукометричний аналіз; наукова продукція; інформаційні потоки; дисертаційний фонд; наукова школа; статистичні вимірювання