Застосування методів системного аналізу при розробленні АРМ оператора відділу зв'язку підприємства - Малетич Сергій Миколайович (My University, 2025)
Кваліфікаційна бакалаврська робота "Застосування методів системного аналізу при розробленні АРМ оператора відділу зв'язку підприємства" за освітньою програмою "Системний аналіз" спеціальності 124 "Системний аналіз". Робота присвячена системному аналізу діяльності відділу зв’язку підприємства ТОВ "Naturforte" та розробці автоматизованого робочого місця (АРМ) оператора відділу зв’язку з використанням сучасних вебтехнологій, зокрема засобів платформи Joomla! 4.4. У роботі виконано системний аналіз предметної області, виявлено недоліки існуючих процесів і обґрунтовано доцільність впровадження автоматизації. Розроблено концепцію АРМ, визначено вимоги до апаратного, програмного та інформаційного забезпечення. Побудовано логічну і фізичну модель бази даних, реалізовано прототип інтерфейсу користувача з урахуванням вимог до ергономіки й охорони праці. Програмна реалізація передбачає зручне введення та перегляд інформації, формування звітів, підтримку багатокористувацького доступу та адаптацію під оновлення Joomla! 5.1. Результати роботи мають прикладне значення для підприємств, що здійснюють обробку великого обсягу комунікацій, і можуть бути використані для подальшої цифрової трансформації у межах малих організацій. Робота викладена українською мовою на 54 сторінках машинописного тексту, містить 7 рисунків, 17 таблиць, 5 додатків і список використаних джерел з 15 найменувань.
Application of systems analysis methods in the development of an operator's workstation in the enterprise's communications department
Малетич, С. М. Застосування методів системного аналізу при розробленні АРМ оператора відділу зв'язку підприємства = Application of systems analysis methods in the development of an operator's workstation in the enterprise's communications department : бакалаврська робота ; спец. 124 "Системний аналіз" / С. М. Малетич ; наук. кер. В. К. Партас. – Миколаїв : НУК, 2025. – 74 с.
Keywords: автоматизоване робоче місце; Joomla!; оператор зв’язку; інформаційна система; вебінтерфейс; база даних; 124 "Системний аналіз"; automated workplace; communication operator; information system; web interface; database