Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Бюджетна система" для студентів спеціальності 6.050100 "Фінанси" - Воробйова, Ірина Аркадіївна; Руденко, Раїса Василівна; Селікова, Тетяна Василівна (My University, 2006)
Розроблено з метою підвищення якості самостійного вивчення матеріалу при виконанні контрольної роботи з дисципліни "Бюджетна система" студентами заочного відділення. Визначено основні вимоги до теоретичної та практичної підготовки студентів, порядок оцінки виконання контрольних робіт, приклади розв'язання задач. Контрольні завдання складаються з теоретичного питання, розрахункової задачі та тесту.
Воробйова, І. А. Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Бюджетна система" для студентів спеціальності 6.050100 "Фінанси" / І. А. Воробйова, Р. В. Руденко, Т. В. Селікова. - Миколаїв : НУК, 2006. - 40 с. + ел. копія.
Keywords: методичні вказівки; бюджетна система; фінансова системи держави; державні та місцеві бюджети; коефіцієнт відносної податкоспроможності