Проектування та розробка інформаційної системи роздрібних продажів підприємства ЕЛІЗТАН АЛЬЯНС КОМПАНІ - Кухаренко Вікторія Сергіївна; Kukharenko Viktoriia (My University, 2023)
У даній дипломній роботі розглядається завдання оновлення та реалізації нової інформаційної системи для підприємства роздрібного продажу товарів ЕЛІЗТАН АЛЬЯНС КОМПАНІ. Робота викладена на 130 сторінках, містить 6 розділів, 52 рисунків, 23 таблиці, 4 додатки та список використаної літератури з 32 найменувань. Робота виконана українською мовою.
Design and development of the information system for retail sales of the ELIZTAN ALLIANCE COMPANY
Кухаренко, В. С. Проектування та розробка інформаційної системи роздрібних продажів підприємства ЕЛІЗТАН АЛЬЯНС КОМПАНІ = Design and development of the information system for retail sales of the ELIZTAN ALLIANCE COMPANY : магістерська робота ; спец. 126 ''Інформаційні системи та технології'' / В. С. Кухаренко ; наук. кер. Є. Ю. Беркунський. – Миколаїв : НУК, 2023. – 130 с.
Keywords: інформаційна система: веб-додаток структури клієнт-сервер; СУБД; 126 ''Інформаційні системи та технології''; information system: web application client-server; DBMS