Викладання дисципліни «Етика ділового спілкування» як засіб формування комунікативних компетентностей у студентів технічних ЗВО у міжкультурному середовищі - Кравчук, О. Ю.; Козир, М. В. (My University, 2022)
У монографії висвітлюються актуальні питаня сучасних напрямір розвитку суспільства. Досліджуються проблеми розвитку педагогіки, соціології, філософії, психології, соціальних комунікацій, спорту, фізичної культури, туризму, мистецтвознавства, культурології, філології, історії, економіки, управління, права. Монографія буде корисною науковцям, викладачам, здобувачам вищої освіти, а також широкому колу осіб, які цікавляться сучасними напрямами розвитку суспільства.
Кравчук, О. Ю. Викладання дисципліни «Етика ділового спілкування» як засіб формування комунікативних компетентностей у студентів технічних ЗВО у міжкультурному середовищі / О. Ю. Кравчук // Сучасні напрями розвитку суспільства : кол. монографія / О. Ю. Кравчук, М. В. Козир та ін. – Харків : СГ НТМ «Новий курс», 2022. – С. 77–82.