Підсумки дослідження "Вивченння впливу електронних ресурсів на читання користувачів бібліотек ВНЗ" - Костирко, Тамара Миколаївна (My University, 2010)
Для бібліотеки вишу інформаційні ресурси є базовим компонентом єдиного інформаційно-освітнього середовища ВНЗ. Новітні інформаційні технології, які запроваджені в бібліотеках ВНЗ, розширюють можливості навчання і самоосвіти особистості, сприяють розвитку наукової діяльності.
Костирко, Т. М. Підсумки дослідження "Вивчення впливу електронних ресурсів на читання користувачів бібліотек ВНЗ" / Т. М. Костирко // Матеріали міжнар. наук.-техн. конф. "Інновації в суднобудуванні та океанотехніці". - Миколаїв: НУК, 2010. - С. 495-497.
Keywords: цифрові технології; інформаційні ресурси; бібліотеки ВНЗ; інформаційно-освітнє середовище; користувачі бібліотеки ВНЗ