Дослідження енергетичних характеристик плазмового стабілізатору полум’я для камери згоряння ГТД - Козловський А. В. (My University, 2023)
В роботі наведено результати експериментальних досліджень енергетичних характеристик плазмових стабілізаторів полум'я в низькоемісійній камері згоряння ГТД, що працює на газоподібному паливі. Дослідження генератора низькотемпературної плазми та аналіз отриманих даних, дозволили визначити діапазон стійкої роботи джерела живлення плазмового генератора, призначеного для стабілізації пульсаційних процесів в камерах згоряння ГТД.
Козловський, А. В. Дослідження енергетичних характеристик плазмового стабілізатору полум’я для камери згоряння ГТД / А. В. Козловський // Матеріали ХІ міжнар. наук.-техн. конф. "Суднова енергетика: стан та проблеми". – Миколаїв : Вид. Торубара В. В., 2023. – С. 141–142.
Keywords: газотурбінний двигун; низькоемісійна камера згоряння; пульсаційне горіння; плазмовий стабілізатор