Комунікативна методика у викладанні англійської мови - Кириченко, С. В.; Kyrychenko, S. V. (My University, 2014)
У статті розглядається сучасна технологія комунікативного навчання англійської мови, що є передовим і продуктивним методом переходу від теоретичних знань з іноземної мови до практичних навичок спілкування, які розвиваються в найкоротші терміни
Communication method in English
Кириченко, С. В. Комунікативна методика у викладанні англійської мови / С. В. Кириченко // Гуманіт. вісн. НУК. – Миколаїв : НУК, 2014. – Вип. 7. – С. 14–16.
Keywords: комунікативна методика; викладання іноземної мови; комунікабельність; моделювання ситуацій; комунікативна компетентність; communicative methodology; teaching foreign languages; communication; situations’ simulation; communicative competence