Методичні вказівки до виконання магістерських робіт студентами V курсу денної форми навчання інженерно-економічного факультету спеціальності 8.050106 "Облік і аудит" на присвоєння кваліфікації "Магістр з обліку і аудиту" - Івата, Вячеслав Вікторович; Кіскіна, Юлія Олександрівна; Майданевич, Юлія Петрівна; Трофімов, Андрій Олегович (My University, 2012)
Методичні вказівки до виконання магістерських робіт призначені для забезпечення єдиних вимог щодо порядку, тематики, структури, змісту, оформлення та якості виконання магістерських робіт і авторефератів магістерських робіт студентами спеціальності 8.050106 "Облік і аудит", визначають порядок захисту магістерських робіт.
Методичні вказівки до виконання магістерських робіт студентами V курсу денної форми навчання інженерно-економічного факультету спеціальності 8.050106 "Облік і аудит" на присвоєння кваліфікації "Магістр з обліку і аудиту" / В. В. Івата [та ін.] ; за ред. О. В. Погорелової, Л. Б. Прокоповича. - Миколаїв : НУК, 2009. - 56 с. + ел. копія.
Keywords: облік і аудит; економічний аналіз; фінансовий облік; контроль; магістерські роботи