Комплексний аналіз фінансового стану підприємства - Пастушенко Валерія Євгенівна; Pastushenko Valeriia (My University, 2025)
В кваліфікаційній роботі розкрито теоретичні основи комплексного аналізу фінансового стану підприємства. Здійснений комплексний аналіз фінансового стану ПрАТ «Лакталіс–Миколаїв» за 2023–2024 рр. Надані шляхи підвищення фінансового стану ПрАТ «Лакталіс–Миколаїв».
Comprehensive analysis of the financial condition of the company
Пастушенко, В. Є. Комплексний аналіз фінансового стану підприємства = Comprehensive analysis of the financial condition of the company : бакалаврська робота ; спец. 072 ''Фінанси, банківська справа та страхування'' / В. Є. Пастушенко ; наук. кер. Н. В. Приходько. – Миколаїв : НУК, 2025. – 96 с.
Keywords: фінансовий стан підприємства; показники ліквідності; показники платоспроможності; показники фінансової стійкості; показники прибутковості; 072 ''Фінанси; банківська справа та страхування''; financial condition of the enterprise; liquidity indicators; solvency indicators; financial stability indicators; profitability indicators